Viser alle 3 resultater

Er du træt af at lede efter den helt rigtige skruetrækker eller den topnøgle som altid mangler? I denne del af webshoppen finder du Oohtrade.dk’s udvalg af håndværktøj, her finder du bits skruetrækker, torx skruetrækker, Topnøglesæt , borsæt, stik nøgle og meget mere. Gå på udkig i vores brede sortiment lige her.


Skruetrækkeren er en af de mest uundværlige stykker værktøj man kan have, hvis ikke det er den det vigtigste. Du kommer langt med et sæt forskellige skruetrækkere i din værktøjskasse. Der er utrolig mange ting i din hverdag som er samlet eller monteret med skruer - alt fra cykler, legetøj, dine briller og dele i din bilmotor. Her på Oohtrade finder du de skruetrækkere du skal bruge til ethvert formål, til en fornuftig pris.

 

Skruetrækker er den perfekte gaveide til handymen. Eller måske kender du nogen som netop er flytte hjemmefra eller nogen som har købt deres første hus. Til dem kunne et skruetrækkersæt være en helt kanon gaveide. Så er de meget bedre klædt på til diverse opgaver og reparationer som en bolig ofte har at byde på. Om det er et maleri som skal hænges op, en cykel der skal repareres, eller en lampe som skal monteres, får man brug for en skruetrækker.

Skal du derimod ud i et større projekt som at montere gipsplader, lægge nyt tag, ville det næsten være umuligt med en skruetrækker. Find i stedet en boremaskine under Elværktøj, så går arbejdet meget hurtigere og nemmere.