Viser alle 3 resultater

Værktøj er vanskeligt at undvære hvis man skal udføre grundigt gør-det-selv-arbejde. Uden det rigtige værktøj til opgaven kommer man ikke ret langt, men har man derimod det rigtige kvalitetsværktøj klares arbejdet hurtigt og effektivt. I denne del af webshoppen kan du finde elværktøj og tilbehør. håndværktøj, forsænkere, beklædning og sikkerhed samt måle og mærkningsværktøj


Elværktøj
Trænger dit elværktøj til at blive skiftet ud, eller mangler du bare det rette tilbehør? Hos Oohtrade.dk har vi et bredt udvalg til skrape priser! I denne del af webshoppen finder du boremaskiner, spiralbor, fladbor, overfræserjern, trappebor og meget mere.

Hvis du også er træt af irriterende ledninger så kan du med sikkerhed vælge en ledningsfri boremaskine. En ledningsfri boremaskine gør nemlig at dit arbejde bliver mere flexibelt og du får en større rækkevidde når du går igang med diverse projekter og giver dig muligheden for at være uafhængig af stikkontakter og forlængerledninger.

Håndværktøj
Er du træt af at lede efter den helt rigtige skruetrækker eller den topnøgle som altid mangler? I denne del af webshoppen finder du Oohtrade.dk’s udvalg af håndværktøj, her finder du bits skruetrækker, torx skruetrækker, Topnøglesæt , borsæt, stik nøgle og meget mere. Gå på udkig i vores brede sortiment lige her.

Skruetrækkeren er en af de mest uundværlige stykker værktøj man kan have, hvis ikke det er den det vigtigste. Du kommer langt med et sæt forskellige skruetrækkere i din værktøjskasse. Der er utrolig mange ting i din hverdag som er samlet eller monteret med skruer - alt fra cykler, legetøj, dine briller og dele i din bilmotor. Her på Oohtrade finder du de skruetrækkere du skal bruge til ethvert formål, til en fornuftig pris.

Skruetrækker er den perfekte gaveide til handymen. Eller måske kender du nogen som netop er flytte hjemmefra eller nogen som har købt deres første hus. Til dem kunne et skruetrækkersæt være en helt kanon gaveide. Så er de meget bedre klædt på til diverse opgaver og reparationer som en bolig ofte har at byde på. Om det er et maleri som skal hænges op, en cykel der skal repareres, eller en lampe som skal monteres, får man brug for en skruetrækker.
Skal du derimod ud i et større projekt som at montere gipsplader, lægge nyt tag, ville det næsten være umuligt med en skruetrækker. Find i stedet en boremaskine under Elværktøj, så går arbejdet meget hurtigere og nemmere.