Trænger du til fornyelse? 

Er de gamle møbler ved at være slidt? Eller er du bare ved at være godt træt af at kigge på det lille hjørne i stuen som står tomt? Så gå på opdagelse i vores store og inspirerende bolig og køkken afdeling. Her finder du lige fra skærebræt, skoreoler, vin og sikkerhedsudstyr. 

Så tag et kig ind i vores bolig og køkken-afdeling, og lad dig inspirere.

DKK999,00DKK3.515,00
Sælges af: Danske Natur Møbler
Sælges af: MoreSafe
Sælges af: Xtravagant

Hvorfor er det vigtigt at investere i din bolig? 

Du tænker måske hvorfor du skal købe nye ting til dit hjem, som har værdi. På vores side kan du både købe billige og dyre ting til hjemmet, og det er helt op til dig selv hvad der har mest værdi for dig. Vi har alt fra skærebræt, vin, mousserende vin, skoreoler, reoler, sikkerhedsudstyr, bord og bænkesæt, tallerkener, tapasbræt til tryghedsalarm.  

Hjemmet er vores tilflugtssted fra dagligdagens hårde arbejdsgang, og derfor er det vigtigt at du føler dig tilpas og har mulighed for at kunne slappe af. 

Vi har samlet et lager, der er perfekt til dig, der er på udkig efter et flot hjem og et sted, hvor du kan hygge dig.   

Perfekte varer til din bolig og dit køkken

Møbler og genstande du kan bruge i og omkring dit hjem finder du på denne side, uanset om det er til køkken, terrasse, alrum, stue, værelse, toilet, entré, dagligstue, spisestue, soveværelse, børneværelse eller udestue. 

I køkkenet 

Køkkenet er hjertet i dit hjem, og det er her hvor du kan finde ind i dig selv og derefter servere for hele familien og hygge om det sammen. 

Mangler du hyggen omkring at spise aftensmad? Det føler vi at vi har en løsning på hos oohtrade.dk. 

Vi har alt fra tallerkener, skærebræt i bøg og eg, tapasbræt både store og små til vin. 

Maden samler ofte hele familien sammen til de forskellige måltider, og det er her hvor i virkelig kan snakke sammen og drøfte alt det der er sket, hvorfor ikke investere i hyggelige og ordentlige produkter til de tider hvor i er samlet alle sammen, både til fest, familiefest, spilaftener, morgenmad, aftensmad, mellemmad, middagsmad, kaffen eller eftermiddagskaffe

Sikkerhed

Det er vigtigt med et sikkert hjem og at være tryg i sit hjem. Derfor går vi hos oohtrade.dk også op i, at du kan købe produkter til at beskytte dig selv og din familie. 

Som en af de eneste webshops i Danmark har vi produkterne DoorJammer og DoorJammer Lockdown, hvilket er udstyr til at beskytte dig selv mod ubudne gæster. Derfor går vi op i sikkerhedsudstyr på oohtrade.dk. Derudover har vi også tryghedsalarm for hvis man skulle være så uheldig at blive overfaldet, de udsender en stærk alarm, der hurtigt vækker opsigt over situationen.