Om Oohtrade.dk

Vi forbinder leverandørerne med kunderne! Oohtrade.dk er en online markedsplads – en markedsførings- og salgsplatform – som har til formål at hjælpe virksomheder i alle størrelser med at opnå en bredere eksponering og øge salget!

Vi tilbyder dig en ekstra salgskanal, gratis markedsføring og en platform, hvor du kan lægge et ubegrænset antal varer op.

Ydermere tilbyder vi løbende opdatering og udvikling af platformen, udbetaling hver måned og betalingsgateway.

Det bedste af det hele? Det koster kun penge, hvis du sælger noget!

Hvordan fungerer det?

Vi stiller platformen samt markedsføringskanaler til rådighed for dig. Du skal selv stå for oprettelse af varer – vi hjælper dig gerne i gang – når du får et salg modtager du en e-mail med informationer vedrørende ordren. Du afsender ordren og modtager i starten af næstkommende måned en opgørelse for sidste måneds salg. Voila – simpelt og effektivt.

Historien bag Oohtrade.dk

Oohtrade.dk er opstået på baggrund af en fysisk butik, som havde beliggenhed i Hjørring, Nordjylland. En butik med mange dedikerede og passionerede sælgere, som hver havde deres egen stand i butikken. Med et ønske om, at disse lokale ildsjæle kunne nå et bredere publikum end Hjørring og omegn opstod idéen om en markedsplads, hvor alle – store som små – kan lægge sine produkter ud på en hjemmeside. En hjemmeside er nemlig et helt arbejde i sig selv – og med indkøb af varer, transport, opstilling i butik, markedsføring osv. er det svært, at finde tiden til at passe en web-shop i mellemtiden. Derfor tilbød vi standlejerne i butikken en plads på hjemmesiden – akkurat ligesom vi tilbyder dig en! Oohtrade.dk er nemlig en markedsplads for alle til alle.