E-Sport Hos Oohtrade.dk

Oohtrade.dk støtter den voksende sportsgren e-sport, og er af disse grunde officiel sponsor af Aalborg Rebels. Du kan finde dit Aalborg Rebels merch på Oohtrade.dk under elektronik.

Hvad er E-Sport?

E-sport er en kompetitiv sportsgren som fodbold eller håndbold. udover de klare forskellige på sportsgrenene, er der også mange ligheder. Man kan både spille i hold eller alene, man dyster mod modstanderne, man vil gøre ALT for at vinde, det er på højt professionelt plan. Mange er disse ting minder om andre sportsgrene. E-sport konceptet som førhen var forholdsvis ukendt har de seneste 7 år gennemgået en kæmpe vækst i popularitet. Det er altså ikke længere noget som kun sker på internetcafeer eller hjemme på værelset som før i tiden, men nu foregår det på kæmpe arenaer med et live-publikum på op til 12.000 og bliver derudover nu også sendt på tv.

E-sport i Danmark og internationalt er en voksende sport, man kan snakke om sporten er inde i en eksplosiv udvikling. Hold som de danske Astralis pryder skærmene verden rundt, og mange tusinder af mennesker følger med, når der spilles counterstrike etc. 

Officiel sponsor af Aalborg Rebels 

Hvem er Aalborg Rebels? 

Aalborg rebels er et eksempel på et af de danske hold der brager afsted for at komme til tops i spillet CS:GO og som alle andre hold er de startet et sted. Aalborg Rebels er en dansk E-Sport organisation, som er lavet i Aalborg år 2020. De spiller forskellige spil som er: CS: GO, Fortnite, Apex, LOL, DOTA 2, FIFA og Diabotical.   

Mål og visioner for Aalborg Rebels

Aalborg Rebels har sat sig for at blive en verdenskendt organisation, som de vil få igennem deres bedrifter i E-Sport. Dette vil de gøre i flere end 1 spil. 

Det er store ord fra Aalborg Rebels, men de stoler på sig selv, og har også vores støtte. 

Måden de vil klare denne opgave på er ved at starte solidt. Det vil de gøre ved at samle alle de største talenter de kan få fat på, og give dem alt den erfaring de har brug for. 

Akademi

Derudover har Aalborg Rebels et akademi. Hvor de satser på at udvikle deres yngre spillere, så de forhåbentligt kan spille sig på deres bedste hold med tiden. Du kan endda ansøge om at komme med i deres akademi via dette link: 

https://aalborgrebels.dk/faq-2/

Find dit Gaming Udstyr hos Oohtrade.dk

Udover Aalborgs Rebels eget merch har vi også en hel masse andet gaming udstyr. Du kan både finde PC, tastatur, mus, headset og musemåtte. Det hele findes på Oohtrade.dk indenunder Elektronik ? Gaming og tilbehør. 

https://oohtrade.dk/vare-kategori/elektronik/gaming-tilbehoer/

Her er linket en video om hvorfor danskerne er SÅ gode til E-Sport som vi nu er: