Føl dig mere tryg ved online shopping

Kender du det, hvor du sidder på internettet og skal købe en vare, men du er ikke helt tryg ved den side du har besøgt? Det kender de fleste.

De fleste danskere elsker at handle på nettet, det letter vores hverdag og giver os mere tid til det, som virkelig betyder noget og ofte er der også penge at spare. Der er ofte ikke meget at savne fra de gode, gamle dage ved at handle i en fysisk butik – og så alligevel. Den tillid vi har når vi står ansigt til ansigt med en fysisk medarbejder er langt større end den tillid vi handler med på nettet. Det vil E-mærket gerne være med til at lave om på!

Når du ser E-mærket på en webshop, er det din garanti for at det er et sikkert sted at handle.

E-mærket har i samarbejdet med webshops i hele danmark sørget for, at det skal være mere sikkert at handle og giver dig en tryghed for at dine varer kommer som aftalt.

Oohtrade.dk er nu en del af e-mærket! 

Som én af de 2500+ andre webshops i Danmark, kan Oohtrade.dk nu også kalde sig en del af e-mærket. Det har vi gjort for at give dig, den optimale tryghed og service for at du kan føle dig tryg ved at handle online. Du kan nu være 100% sikker på at vi lever op til alle tidligere nævnte krav om online shopping. Prøv det af i dag og vær med til at skabe et mere sikkert og trygt miljø til online shopping samt hjælpe til med at bekæmpe fup på internettet

Hvad er e-mærket? 

E-mærket er en nonprofit organisation, som blev stiftet i 2000 af Dansk Erhverv, Dansk IT, Forbrugerrådet Tænk, FDIH, Dansk Industri, Finans Danmark og HK. 

E-mærket har i mere end 20 år stået for sikker nethandel – både for danske forbrugere og de erhvervsdrivende, der står bag de e-mærkede webshops. 

På baggrund af den voksende internethandel gik deres stifterkreds sammen om at oprette en certificeringsordning for danske webshops, med henblik på at sikre både forbrugere og de erhvervsdrivende, der ønskede at drive butik online.

Netop dette er deres kerneindsats – at bringe køber og sælger tættere sammen, når der handles på nettet. De garanterer forbrugerne en sikker handel, når de vælger at købe ind på en e-mærket webshop, og der sikrer de certificerede webshops det korrekte juridiske grundlag i købsflowet, så de ikke kommer i klemme i kundesager på grund af overtrædelser af gældende krav og regler.

Hvilke fordele giver det dig som køber?

Når du som forbruger går ind på en webshop som er e-mærket kan du være sikker på en lang række ting som er et krav til webshops som er e-mærket. Dette er du garanteret ved at handle på en certificerede webshop:

 • Du kan tydeligt se hvem du handler med
  Du har nem adgang til webshoppens kontaktdata, og det er altid tydeligt, hvem der står bag virksomheden.
 • Du får hurtigt svar på spørgsmål
  Det fremgår tydeligt, hvornår du får svar på dine henvendelse til kundeservice, som er forpligtet til at svare dig inden for 5 hverdage.
 • Du er sikret op til 10.000 kroner
  Ved køb af fysiske varer er din handel automatisk sikret med op til 10.000 kroner i hele 2 år gennem vores køberbeskyttelse.
 • Du har fri adgang til juridisk hjælp
  Vores jurister vejleder dig om dine rettigheder og hjælper dig i eventuelle klagesager – helt gratis.
 • Du har nem adgang til webshoppens persondatapolitik
  Du bliver oplyst om, hvordan webshoppen håndterer dine persondata, og du finder nemt persondatapolitikken.
 • Du er sikret en kontrolleret webshop
  e-mærket certificerede webshops bliver løbende kontrolleret af vores jurister. Det sikrer, at de altid lever op til de høje krav, vi stiller dem
 • Du får tydelige oplysninger om fortrydelse og reklamation
  Inden betaling bliver du oplyst om reglerne for fortrydelse og reklamation. Reglerne fremgår også tydeligt i den ordrebekræftelse, du modtager efter din bestilling.
 • Du får et gennemskueligt købsflow
  Du bliver oplyst om forventet leveringstid, varens fulde pris inkl. fragt og øvrige omkostninger, og du skal aktivt acceptere webshoppens handelsbetingelser, før du godkender købet.

Sikker shopping på internettet

SIKKER SHOPPING er e-mærkets nye browser-udvidelse. E-mærket har med støtte fra TrygFonden udviklet et nyt redskab, så du kan handle sikkert online.

SIKKER SHOPPING fungerer helt enkelt ved, at du tydeligt får vist hvilke webshops, e-mærket har mistænkt for at være fup-butikker drevet af it-kriminelle. Disse webshops markeres nemlig med et rødt advarselsikon i alle dine søgeresultater.
Samtidig viser vi dig et lille blåt e-mærke ud fra alle de webshops, som er e-mærket. På den måde kan du nemt finde de online butikker, som de har certificeret.

Hvis du har lyst til at vide mere om e-mærket, så tjek e-mærkets hjemmeside ud og bliv klogere på det:  https://www.emaerket.dk/