Hjælpen er blot 1 tryk væk – produktet der altid, er med dig

Medbring den i lommen, om håndleddet eller i dit nøglebund

Har du det også dårligt med at sende din datter alene afsted om aftenen eller er din mor blevet lidt for klodset i hendes senere leveår? 

Her findes løsningen måske til dig! 

V.alrt fra VSNmobil er et personligt nødkald, som sættes op sammen med din telefon. Den virker i hele verdenen, du skal blot have din telefon med dig, men hvem har ikke det? 

Ved aktivering af nødkaldet sendes en besked til dine valgte kontakter med besked om aktivering af nødkald samt din position. Nødkaldet kan ligeledes opsættes så din telefon automatisk foretager opkald til dine valgte kontakter i tilfælde af aktivering. Dette er særligt anvendeligt i forbindelse med fald eller lignende, hvor den nødstedte er ude af stand til at røre sig. 

Så den er ideel til f.eks. ældre mennesker eller mindre børn, som ofte har det med at komme galt afsted, uden selv at være i stand til at hjælpe dem selv. 

Pris: 321,- 

Køb den her: https://oohtrade.dk/produkt/v-alrt-personligt-noedkald/ 

Ingen har lyst til at spørge om hjælp, men i de situationer, hvor det er nødvendigt, er V.alrt en rigtig god løsning igennem flere generationer. Skulle din ældre mor f.eks. vælte og ikke selv have mulighed for at rejse sig op. Så er det super vigtigt at hjælpen kommer frem. Det kan hun gøre med et enkelt tryk, der nu vil sende en besked ud til vedkommenes nødkontakter og informere om at der er noget galt.

Lad os sige, at din søn er ude og cykle en tur og vælter. Hans telefon går i stykker og han har derfor ikke mulighed for at ringe til dig, men med V.alrt er hjælpen kun ét tryk væk. Ved tryk på V.alrt sendes hans lokation direkte til dig og du kan nu nemt og hurtigt finde frem til ham. 

Vandtæt og ideelle for fald 

V.alrt er vandtæt, hvilket vil sige du kan have den med dig på stranden, i bad eller under bruseren. V.alrt er ligeledes udstyret med en sensor som vil registrere, hvis du f.eks. skulle være så uheldig at falde i badet. Herefter går en nedtælling i gang på 60 sekunder og hvis man ikke slår den fra inden da, vil de nødkontakter man har indtastet, blive klar over at du er kommet galt afsted og kan derfor handle på det.  

GPS Lokation

I tilfælde af at V.alrt skulle blive aktiveret vil der blive sendt en gps lokation til de nødkontakter man har indtastet. De vil herefter kunne se, præcis hvor man befinder sig og kan derfor komme til den tilskadekomne lynhurtigt og hjælpe. Undersøgelser viser at mange ældre mennesker ofte kan ligge i flere timer hvis de er væltet og ikke kan rejse sig igen, før at der er nogle der opdager de er kommet til skade. De timer kan være alt afgørende for vedkommenes helbred.

Trådløs rækkevidde

V.alrt er udstyret med en rækkevidde op til 90 meter, det vil sige at, hvis den telefon som er tilknyttet V.alrt kommer udenfor den rækkevidde vil både telefonen og V.alrt modtaget et lydsignal. Lad os sige, at du har yngre børn og du aftaler med dem, at de ikke må cykler længere end jeres vej er – så sætter du V.alrt fast på barnet og mobilen, den holder du. Skulle de nu alligevel cykle længere væk end de må, vil der blive sendt et lydsignal ud til barnet og barnet ved nu, at de skal vende om. Samtidig vil du også blive orienteret om det. 

Se også denne korte animations video af V.alrt og blive klogere på produktet. 

Køb den i dag og pas bedre på dem du elsker.