Her er produktet, som gør, at du kan føle dig tryg i hjemmet!

Her er produktet som gør at du kan føle dig tryg i hjemmet!

Er du en af de personer som godt kan føle sig utryg ved at være alene hjemme en sen aften?  Så læs med her! Nu kan du godt pakke den frygt væk igen, fordi vi vil gerne præsentere Door jammer lockdown! Med door jammer lockdown vil du føle dig sikker i hjemmet – også om natten! Den simple Door jammer placeres mellem dørens underkant og gulvet for på den måde at skabe en kileeffekt, der virker som et meget stærkt værn mod udvendige tryk og spark på døren. Dermed sagt er den perfekt til ubudne gæster. Door Jammer Lockdown giver derfor en stor grad af sikkerhed og tryghed for brugeren.

Umulig at flytte

Takket været et patenteret hængselsystem, konverterer Door jammers horisontale kræfter, fra den sikrede dør, ned i gulvet. Således kiler Door jammer sig fast mellem dør og gulv.

Hurtig opsætning

Doorjammer passer på de fleste døre, og kan monteres på få sekunder, og vil øjeblikkeligt forhindre uønsket adgang. Få også lillebroderen Door jammer, som er en smule mindre og kan medbringes på farten eller bruges til sikring af eks. hoteldøre, eller bruge til at sikre værelsesdøre i hjemmet.

Se, hvor nemt det er:

Transportabel 

Lillebroderen Door jammer er ideel for den rejsende forretningsmand, for backpackeren eller feriegæsten, som ønsker garanteret sikkerhed på sit værelse. Door jammer måler ikke mere end 12 centimeter i højden og passer lige ned i rejsetasken.

Priser:

Oohtrade.dk er én af Danmarks eneste forhandlere af disse produkter – og vi har tilmed den skarpeste pris i hele Danmark!

Door jammer lockdown: 339,- inklusiv fragt.
Door jammer: 245,- inklusiv fragt.

Og nu tænker du måske; Den kan jo ikke holde til en skid” – men jo, det kan den faktisk godt.
I videoen under kan du se en test af Door jammer Lockdown og kan derved se, hvor meget de egentligt kan holde til!

Hvilken er den rigtige for dig?

Model
Pris
TRANSPORTABEL
TUNG
LET
TIL REJSER
TIL BOLIGEN
TIL INDUSTRI
PAS-24 TESTET
Door Jammer
245 kr
X
-
X
X
X
-
X
Lockdown
339 kr
X
X
-
-
X
X
X