Følg dine biler med GPS tracking

De fleste virksomheder har firmabiler

I dag har de fleste virksomheder, store som små, firmabiler. Med en GPS tracker kan du følge dine biler overalt, i realtid. På denne måde kan du have fuld kontrol over præcis hvor dine biler befinder sig – og derved sende de rigtige biler til de rigtige lokationer.

Der er mange fordele ved GPS tracking

Først og fremmest kan en GPS tracker give dig et komplet overblik over hvor og hvornår dine biler er på farten. Dette kan være med til at minimere spildtid og øge effektiviteten – og til sidst spare din virksomhed penge. En sparet krone er en tjent krone!

Dernæst kan du lynhurtigt se, i realtid, hvor i landet du har medarbejdere kørende. Dette betyder, at hvis du har en kunde, så kan du sikre dig at det er den bil tættest på kunden, som du får sendt afsted til kunden. Derfor kan du garantere hurtigere service/levering af dine varer end hvad du normalt ville kunne, da miskommunikation med dine medarbejdere kan medføre længere ventetid for kunden. Hurtigere service/levering er lig med glade kunder – og alle ved, hvor vigtigt det er med glade kunder!

Med en GPS tracker er du samtidig top-udstyret, hvis din bil skulle blive stjålet. Ved hjælp af dataerne fra din GPS tracker kan du kortlægge bilens adfærd og konkludere om den er stjålet ud fra dens ageren. Dette hjælper også politi og andre instanser gevaldigt, at du altid kan berette om, hvor din bil befinder sig.

Det er også muligt at nedsætte drifts- og brændstofsomkostninger vha. GPS trackers. Du kan udfra indhentet data fra GPS trackeren finde de biler, som kører ineffektivt og derved øger brændstofsomkostninger og driftsomkostninger.

Se vores udvalg af GPS trackers her